De organisatoren van de 11.11.11.-brunch mogen zondagmiddag minstens 250 brunchers begroeten in de feestzaal van het Kosh, campus Burchtstraat in Herentals.

Voor de brunch werken heel wat verenigingen samen.

De opbrengst ervan is allicht voor 11.11.11. Ze steunen er partners mee in het Zuiden én doen er politiek lobbywerk mee (b.v. rond de klimaatverandering).

Dit is echter niet de enige kwaliteit van deze brunch ! De organisatoren  hebben enkele prachtige samenwerkingsverbanden die de brunch nog waardevoller maken. Zo kiezen ze  voor een samenwerking met VELT (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren). De groentes zijn dus biologisch. Waar ze kunnen, gebruiken ze Wereldwinkelproducten. De kaas wordt reeds vele jaren gratis geleverd door geitenboer Polle van Lichtaart. Vele vrijwilligers brengen gevarieerde desserten aan.

Bovendien werken we samen met Den Babbelhoek : een Herentalse praatgroep Nederlands voor anderstalingen. Dit maakt ons wereldbuffet automatisch een stuk authentieker : Japanse sushi, Thaise noedels, Irakese kebab, Argentijnse empanada's, ... allemaal gemaakt door 'mensen van ginder'. Ze werken samen met 'mensen van hier'. Het is onze manier om vanuit de Derde Wereldraad duidelijk te maken dat Herentals 'Wereldtals' is én volop FairTradeGemeente.

De 11.11.11-brunch is zondag 25 november van 10u tot 14u in Kosh. Campus Burchtstraat.